Çiftlikköy'ün Sultanları Evinde Kazandı
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’un ikinci haftasında Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyespor ile İzmit DSİ takımları karşı karşıya geldi.

Çiftlikköy'ün Sultanları Evinde Kazandı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup'un ikinci haftasında Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyespor ile İzmit DSİ takımları karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlı ev sahibi ekip 3-2 kazanarak 2018-2019 sezonundaki ilk galibiyetini aldı.

90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk iki setini 25-13 ve 25-11'le Çiftlikköy Belediyespor aldı. Ancak sonraki iki sette ise 25-19 ve 25-19'la İzmit DSİ üstünlük sağladı. Tie-break setine kalan maçı ev sahibi ekip 15-13 üstün gelerek mücadeleden 3-2 galip ayrıldı..

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Antrenörü Mihrican Deviren, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, 'Evimizde oynadığımız maçı kazanmak güzeldi. 3-0 kazanabilirdik. Ancak Tecrübesizliğimiz sonucu maç 2-2'ye kaldı. Ancak tie-break setini alarak ilk galibiyetimizi aldık. İnşallah önümüzdeki maçlarda da güzel sonuçlar alarak Yalova'yı voleybolda en iyi şekilde temsil edeceğiz' dedi. - YALOVA

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)