CANER ÇALAPKULU ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE MECLİS ÜYESİ A. ADAYI
Çifltikköy'ün sevilen simalarından Yunus Caner Çalapkulu AK Parti Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi A. Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Çiftlikköy'de sevilen ve sayılan isimlerden biri olan genç ve dinamik yapısıyla gönüllere adeta taht kuran Çaner Çalapkulu, adaylık başvurusunu sevenlerinin desteğiyle AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanlığı'na yaptı. 

'Vatana ve Millete Hizmet Yolunda Genç Bir Nefes' sloganıyla yola çıkan Çalapkulu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gönül belediyeciliği ilkesi doğrultusunda çalınmadık kapı, eli sıkılmadık vatandaş bırakmayacağız.” dedi.

Yerelde Çiftlikköy'e hizmet etme adına bu göreve talip olduğunu duyuran Çalapkulu, "Hizmet yarışında amacımız; Çiftlikköy'ü modern bir şehir haline getirmek, hizmet yelpazesini genişletmek ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmak. Aday gösterilsem de, gösterilmezsem de partim için çalışmaya daima hazırım. Partili, partisiz herkesle aynı havayı, aynı ortamı paylaşmak, bir davaya ortak olmak, milletimize hizmet etmek için aday adaylığımı açıkladım. AK Parti teşkilatı büyük bir ailedir, hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz. El ele verip birlik beraberlik içerisinde çalışırsak kazanan AK Parti ailesi olacaktır" diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)