BAŞKAN TUTUK “HAYIRLI BAYRAMLAR”
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Yalovalı hemşerilerinin bayramını kutladı.

“İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, özel bir yanı vardır ”diye sözlerine başlayan Başkan Tutuk, mesajına şöyle devam etti;

“ Birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin daha da yoğun yaşandığı bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir. Dini ve milli duygularımızın zirveye çıktığı bu günlerde; sıkıntı ve kaygılarımızdan uzaklaşarak, sevginin, rahmetin, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir havayı hep birlikte teneffüs etmeyi umut ediyorum. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin hatırlandığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde yaşamanız dileğiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa ve hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)