ALTINOVA’DA HER EVE BİSİKLET, HER YERDE HAREKET BAŞLIYOR
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Harekete geçmeye hazır mısınız?” Diyerek duyurduğu bisiklet kampanyası kapsamında yaklaşık 3 bin haneye bisiklet dağıtımı başlıyor.

Bisikletin hem ekolojik, hem de ekonomik olduğunu açıklayan Başkan Dr. Oral, “Altınova’da artık her evde bir bisiklet, her evde hareket her yerde bereket olacak.” Dedi.

ALTINOVAGERÇEK BİR BİSİKLET ŞEHRİ OLUYOR

Doğası ,tarihi, verimli toprakları ve kültürel değerleri yalnızca Yalova’nın değil Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasında yer alan Altınova Belediyesi, birçok belediye örnek olacak anlamlı ve önemli bir çalışmanın startını verdi. İlçe genelinde yer alan yaklaşık 3 bin haneye bir bisiklet hediye edecek olan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Söz verdiğimiz gibi, kısa süre içerisinde yaklaşık 3 bin hanemize bisiklet hediye ediyoruz. Altınova’da artık her evde bir bisiklet, her evde hareket her yerde bereket olacak. Bisiklet, önemli bir kültür. Çünkü, bisiklet doğa dostu hem ekolojik hem ekonomik ve hem de sağlıklı ve eğlenceli. Bisikletle Altınova kazanacak.” Dedi.

BİSİKLETLEDAHA GÜZEL, DAHA SAĞLIKLI BİR ALTINOVA

Başkan Dr. Metin Oral, Altınova’nın bisikletle çok daha güzel olacağını ifade ederek, “Bisikletle, doğal güzelliklerimizin tadını daha fazla çıkaracağız. Şehir içerisinde başlayan ve sahile uzanacak olan bisiklet yollarımızla Altınova gerçek bir bisiklet şehri olacak”

BİSİKLETBİZDEN, HAREKETE GEÇMEK SİZDEN”

Altınova’da hareketli yaşamın başlayacağını müjdeleyen Dr. Metin Oral, “Bahane yok bisiklet çok. Bisiklet bizden, harekete geçmek sizden. Haydi birlikte pedallıyoruz.” Diyerek Altınova’lılara çağrıda bulundu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)