Altınova’da Coşku Doruğa Çıktı
Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür Festivali’nin ikinci gününde davetliler gönüllerince eğlendiler. Festival kapsamında sahneye çıkan Canbay ve Wolker ile Emre Altuğ izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür Festivali’nin ikinci gününde davetliler gönüllerince eğlendiler. Festival kapsamında sahneye çıkan Canbay ve Wolker ile Emre Altuğ izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Sanatçılar Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın elinden aldıkları Altınova Belediyesi Doğa Pasaportu ile doğa ve hayvan gönüllülüklerini tescillediler.

Doyasıya Eğlence

Altınova Belediyesi 16. Kültür Festivali’nin ikinci gününde de Altınova Hersek Sahili renkli görüntülere sahne oluyor. Festivalde çocuklarda unutulmayarak, onlar için kurulan özel oyun parkurları büyük ilgi görüyor.

Konserler Coşturdu

Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması kapsamında Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür Festivali kapsamında sahneye çıkan Canbay ve Wolker ile Emre Altuğ izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Canbay ve Wolker ile Emre Altuğ konserlerinde vatandaşlar; doyasıya eğlenerek, unutulmaz anlar yaşadılar. Konserler sonunda iki değerli sanatçıya Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından Altınova Doğa Pasaportu ve çiçek verildi. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)