ALTINOVA, PARMAKLA GÖSTERİLEN ÖRNEK İLÇE OLDU
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova’yı ziyaret ederek esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

“İsmine layık şehir”

Altınova’da önemli yatırımların gerçekleştirildiğini, yeni projelerin hayata geçirileceğini ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Altınova, bizim gözbebeğimizdir. Altınova, ismine layık Altınşehir olarak yoluna devam ediyor. Biz de ilçemize elimizden gelen tüm katkıları veriyoruz. Altınova, bizim gözbebeğimizdir” dedi.

“Sevdamı ömürlüktür”

Ziyaretlerin çok yararlı geçtiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, " Her zaman bizlere sadece kapılarını değil, kalplerini açan Altınova’mızın altın kalpli hemşerilerime minnettarım. Bu büyük ve güzel ailenin bir ferdi olmaktan, sizlere hizmet etmek büyük bir onur. Bizim, aziz milletimize duyduğumuz sevda ve muhabbet ömürlüktür. Her zaman, her koşulda omuz omuza, gönül gönüleyiz. Çünkü bu sevdanın adı Türkiye'dir. 

Birlik ve beraberlik içerisinde aşkla hizmetlerimize devam ediyoruz. Yalova’mız ve Altınova’mız için gecesini gündüzüne katan Milletvekilimiz Sayın Meliha Akyol ile çalışkan ve fedakâr ilçe teşkilatımızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)