Altınova Kapalı Pazar Yeri Törenle Açıldı
Altınova Belediyesi tarafından inşa Altınova Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, Cumhuriyet Mahallesi Belediye Hizmet Binası arkasında törenle hizmete girdi.

KapalıPazar Yeri’nin açılış kurdelesini; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti YalovaMilletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile protokol üyeleri kesti.

Çok amaçlı kullanılacak

İlçedePerşembe günleri kurulan semt pazarlarında alışveriş yapan vatandaşlar ile tezgâhaçan esnafın kışın soğuk ve yağmurdan, yazın sıcaktan korunması amacıyla hayatageçirilen kapalı pazaryeri törenle hizmete girdi.

KapalıPazar Yeri Perşembe günleri dışında otopark olarak kullanılacak. Altınovabelediye Başkanı Dr. Metin Oral, Pazar yerinin olası bir afet durumunda isebarınma yeri olarak kullanılacağını açıkladı. Başkan Oral, “Keyifli alışverişinmerkezi olan projemizin ikinci etabında cep sineması, düğün ve konferanssalonu, kafeterya ile ilçemizin cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

“Açılışlara bir yenisi daha eklendi”

Törendekonuşan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Altınova Belediyemiztarafından düzenlenen açılışlara bir yenisi daha eklendi. Kapalı Pazar Yeriaçılışını gerçekleştirdik. Hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Dr.Metin Oral Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

“Hayırlı olsun”

AKParti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş de, “AltınovaBelediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Yeri, ilçeye yeni birdeğer kattı. Bu güzel hizmet için Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a ve emeğigeçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Geniş katılım

AltınovaBelediyesi Kapalı Pazar Yeri’nin açılışına; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti MKYK üyesi ve YalovaMilletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova İİl Emniyet Müdürü Salih Gözüm,Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, AK Parti Altınova İlçe BaşkanıHasan Zafer, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, daire amirleri vdvatandaşlar katıldı.

Pazar Yeri

Yaklaşık3 bin 250 metrekare alana sahip. İçerisinde zabıta birimi, WC, abdesthane,mescidin bulunduğu bir yapıya sahip. Pazar yapılmadığı günlerde otopark olarakkullanılacak. Çelik yapı olarak tasarlandı kaynak kullanılmayarak tamamenblonlu olarak tasarlandı. Günümüz mimarisine uygun olarak tasarlanmıştır.Yaklaşık 65 araç kapasiteli. Alanda, 81 pazar yeri bulunmakta.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)