Akyol’dan Kadınlar Günü Ziyaretleri
Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaretlerde bulundu.

8 Mart’ta Ankara’da olması sebebiyle Yalova’ya gelir gelmez kadınlar ile bir arada olan Vekil Akyol; Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman’ı, Koç Sigorta Sahibi Tuna Koç’u ve Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Saymanı Aynur Yezer’i, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gencer’i ziyaret etti.

Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol yaptığı açıklamada; “Tarlada emekçi, iş hayatında çalışan, siyasette ve bürokraside yönetici olan kadınların covid-19 sürecinde de yükü arttı. 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla tüm Kadınların gününü kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman’ın çalışmaları ve talepleri hakkında sohbet eden Akyol, Tuna Koç ve Aynur Yezer ile korona süreci ile ticari faaliyetler hakkında sohbet etti. 

Vekil Akyol, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gencer ile faaliyetler hakkında sohbet ettikten sonra Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ile kentimizin ekonomik çalışmalarını değerlendirdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)