AK PARTİ'NİN KADIN ADAY ADAYI SELİHAN DİCLE ŞİMŞEK
AK PARTİ'NİN KADIN ADAY ADAYI SELİHAN DİCLE ŞİMŞEK

SELİHAN DİCLE ŞİMŞEK YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERDİ: 

Ufkumuza yeşilini ve mavisini dolduran ; adım attığımızda her sokağı evimizin bir odasıymış gibi kendisine ait hissettiren güzel Yalova’mızın kıymetli insanları , değerli hemşehrilerim…

Umudumuz , sevgimiz , gayretimiz , emeğimiz bu şehir için , bu ülke için!

Ve

bugün kendi adıma , şehrim adına ,ülkem adına bu yolda bir adım atmanın ilk heyecanını yaşıyorum…

Bugün karşınıza her şeyden önce; hem evinin , hem işinin sorumluluğunu üstlenirken , bir yandan da siyasette de ülkesinin geleceği adına omuz vermeyi borç bilen bir kadın olarak , bu şehrin bir evladı olarak çıkıyorum.

Siyasete ilk adımımı attığım Ak Parti’mizde 2020 yılına kadar İl Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptım. 2020 yılı itibariyle de Kadın Kolları İl Başkanı olarak görev yapmaktayım.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nde Milletvekili aday adayı olma kararını almış bulunmaktayım.

Siyasette kadın temsiliyetini arttırmak ve bu güzel şehre ruhunu katan her bir insanının Yalova ortak paydasında ortak sesi olmak gayesiyle; bir kardeşiniz , dostunuz, arkadaşınız olarak yola çıkıyorum.

Bu süreçte öncelikli görevim , İl Başkanı olduğum Kadın Kolu teşkilatımız ve partimizin tüm kademeleriyle emeğimizi , gayretimizi ortaya koyarak partimiz adına mücadelemizi zaferle taçlandırmaktır. Aday adaylığım sürecinde görevimin de başında olacağım.

“Kişilerin değil , Milletin istikbali” düsturuyla verdiğimiz mücadelede ; aslolan şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlısını temenni etmektir. Tüm aday adaylarımıza ve sürecin sonunda partimizin adayı olacak tüm isimlere şimdiden başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun…

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarım…

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)