AK PARTİ’DEN AFET BÖLGESİ KASTAMONU’YA YARDIM KAMYONU
AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım kamyonu sel afetinden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gönderildi.

AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım kamyonu sel afetinden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gönderildi.

İl Başkanı Muğlim Bağatar'ın önderliğinde hazırlanan yardım malzemeleri Yalova Kirazlı Sanayisi’nde kamyona yüklendi. İl Başkanı Muğlim Bağatar'ın koordinesinde Milletvekili Meliha Akyol, il yöneticileri ve il kadın kolları başkanı Selihan Dicle Şimşek acil ihtiyaç duyulan yardım malzemelerinin belirlenmesi, hazırlanması ve yüklenmesi sürecini takip ettiler.

Yardım malzemelerinin temin edildiği toptancılar da yardıma katkıda bulundular. Başkan Bağatar katkıda bulunan Okuyanlar, Saruhanlar, Özdervişoğlu, Batur gıda ve Fidanlar

firmalarına katkıları için teşekkür etti.

Yardım malzemelerinin afet bölgesine gidecek kamyona yüklenmesinin ardından yardım kamyonu 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda okunan dualarla cumartesi günü akşam saatlerinde Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine uğurlandı.

Ak Parti Yalova İl Başkanlığının gönderdiği yardım kamyonu pazar günü sabah saatlerinde Bozkurt ilçesine ulaştı.

Yardım malzemeleri Yalova İl başkan yardımcısı Hüseyin İshak’ın koordinasyonunda İhtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Yardım malzemelerinin dağıtılmasının ardından Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar Ak Parti Kastamonu il Başkanı Doğan Ünlü ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede Bağatar Ünlü'ye geçmiş olsun dileklerini iletti ve ilçe deki durum hakkında bilgi aldı.

Kastamonu il başkanı Ünlü telefon görüşmesinde başkan Bağatar'a " Yaraları sarmaya başladık Allah'a şükür. Devletin tüm kurum, kuruluşları, bakanlar, bakan yardımcıları, iş makineleri bölgede faal bir şekilde çalışıyor. İnşAllah en kısa zamanda yaraları saracağız." diyerek genel durum hakkında bilgi verdi ve yardımları için Yalova İl Başkanı Bağatar'a teşekkürlerini iletti.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)