AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI YALOVA’DA
Bir dizi program için Yalova’ya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Hayati Yazıcı, önce Yalova valisi Muammer Erol’u ziyaret etti ardından Ak parti il binasına giderek İl başkanı Umut Güçlü’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yazıcıteşkilatta görüştükten sonra Cuma namazını Merkez Camiinde kılarak esnafziyareti gerçekleştirdi.

Rizeliler engelsiz kafede ağırladı

YalovaRizeliler Derneğinin, Engelsiz Kafede düzenlediği etkinliğe katılan Ak partiGenel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı coşku ile karşılandı

YazıcıyaAk Parti Yalova il başkanı Umut Güçlü, milletvekili Meliha Akyol, Milletvekiliadayı Erhan Dede, İl ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha sonra etkinliğe katılanlara bir konuşma yapan Hayati Yazıcı” Program kapsamında temasta bulunduğumuz vatandaşları ben çok pozitif buldum.Herkes düşünce ve kanaatini çok samimi bir şekilde, özgürce ifade ediyor. Genelolarak bu ifadelerden anladığım; herkesin AK Parti’nin icraatlerini takipettiği, onayladığı, yaşanan kimi sorunların aşılacağı konusunda deneyim vetecrübe sahibi olduğunu söylüyor.

 MİLLETİŞ YAPANI GÖRÜYOR

 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili GenelSeçimleri’ne sayılı gün kaldığını hatırlatan Yazıcı, “Millet görüyor kim işyapar. Sıkıntıları aşacak kadroların Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindekikadrolar olduğunu görüyor. 14 Mayıs Türkiye’nin en önemli, yüzyılının seçimiolacak” dedi.

HayatiYazıcı daha sonra Çiftlikköy ve Altınova ilçelerindeki seçim çalışmalarınakatılmak için il Merkezinden ayrıldı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)