AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RECEP HACI BASINA TANITILDI
DR. HACI, “SEÇİMİ CİDDİ BİR FARKLA ALACAĞIMIZI BİLİYORUM, İNANIYORUM”

“BERABER DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İLERLEYECEĞİZ”

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanlığı’nda AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kaya, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı’nın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.  Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, mevcut Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a 10 yıldır AK Parti bayrağını şeref ve onurla taşıdığını belirterek teşekkürlerini iletirken, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı’ya ve partiye destek vermek şeref duyacağını dile getirdi. 

DR. HACI, “SEÇİMİ CİDDİ BİR FARKLA ALACAĞIMIZI BİLİYORUM, İNANIYORUM”

Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, özgeçmişini aktararak başladığı konuşmasında, “Geçen cumartesi Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle belediye başkan adayı oldum, Allah yardımcımız olsun. Seçim gününe kadar canla başla çalışacağız ve seçimi de ciddi bir farkla alacağımızı biliyorum, inanıyorum. Bunun için ilçe teşkilatımızla, mevcut başkanımızın destekleriyle, yardımlarıyla, tecrübelerinden faydalanarak inşallah 1 Nisan günü mazbatayı ciddi bir farkla alacağımızı biliyorum” diye konuştu. Mevcut Başkan Ali Murat Silpagar’a da teşekkür eden Dr. Hacı, “10 yılda Çiftlikköy’e kattıklarını görüyor, biliyoruz, teşekkür ediyoruz. Aldığımız bayrağı daha ileri götürmek için çabalayacağız. Kendisi büyüğümüzdür, destekleriyle beraber daha güçlü bir şekilde ilerleyeceğiz, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardından İlçe Başkanı Serdar Kaya, mevcut başkan Ali Murat Silpagar ve belediye başkan adayı Dr. Recep Hacı birlikte fotoğraf çekildiler. 

KAYA, “BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİ”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, “Öncelikle ben mevcut Başkanımız Ali Murat Silpagar’a 10 yıldır AK Partimizin bayrağını şerefle ve onurla bizim de yanımızda olarak taşıdığı için çok teşekkür ediyorum. Biz 2014 yılında da Ali Murat başkAnımızla beraberdik, 2019’da da beraberdik, 2024’te beraberiz, bundan sonra da beraber olacağız. İki başkanımızla birlikte el ele vererek Allah nasip ederse Çiftlikköy’de nice başarılara imza atacağız. Başkanımız çıtayı çok yükseltti, o yüzden mevcut başkanımız da çalışmalarına devam edecek, 31 Mart’tan sonra Recep Hacı başkanımızla seçimi el ele kazandıktan sonra kalıcı eserler bırakmaya, Çiftlikkömüze hizmet etmeye devam edecek. 2002’den beri de girdiğimiz seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın da bunun neticesini gördük, yine görmeye devam edeceğiz. Sözlerime son verirken, yeniden Çiftlikköy, yeniden AK Parti diyorum” dedi. 

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise konuşmasında, şu ifadeleri kullandı; “Sevdamız olan Çiftlikköyümüzde, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ve Çiftlikköylü hemşerilerimin destekleri ile 2014 yerel seçimlerinde başlayan Çiftlikköy Belediye Başkanlığı hizmet serüvenimiz tam 10 sene boyunca devam etti. 

Bu süreçte tüm hemşerilerimizle bir olduk, birlikte diri olduk, ilçemizin her köşesinde AK Parti hizmet ve gönül belediyeciliğinin adımlarını attık, Çiftlikköyümüzle hemhal olduk. AK Parti heyecanını ve AK Parti Belediyeciliğini alt yapısından üst yapısına, sosyal belediyeciliğine kadar her alanda ilçemize yansıttık. 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Uzm. Dr. Recep Hacı kardeşimiz, partimizin Çiftlikköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 

Bu süreçte Belediye Başkan Adayımız Recep Hacı kardeşimi tebrik ediyorum. Çıktığı bu kutlu hizmet yolunda her zaman yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Çiftlikköy'de kocaman bir aile olduk ve bu ailemizi hiç kimsenin bozmasına müsaade etmedik ve etmeyiz!

31 Mart 2019 tarihinden itibaren yeniden Çiftlikköyümüze hizmet verme şerefini bana veren değerli hemşerilerime layık olmaya çalıştım. Bu süreçte 31 Mart 2024 tarihine kadar bu şerefli görevi devam ettireceğim. Her zaman desteklerini esirgemeyen aileme, mesai arkadaşlarıma, dostlarıma, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve oyları ile beni şereflendiren halkıma şükranlarımı iletiyorum.

Dr. Recep Hacı’nın adaylığı Çiftlikköyümüz için hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)