400 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi’nde İlk Başarılı Ameliyat Gerçekleşti
8 Eylül’de ilk hasta kabulü ile faaliyete başlayan 400 Yataklı Yeni Hastanede kademeli olarak devam eden taşınma süreci vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek şekilde planlanmış ve uygulanmaya başlanmıştı.

Bugün itibariyle ( 06 Ekim ) hastanemizde ameliyathaneler de aktif hale gelmiş olup, ilk hastamızın operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. 68 yaşında Nazif Gödenman, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Erdal ER tarafından ameliyata alınmış ve operasyon başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Emrah ERAY; “Eylülün ilk haftası itibariyle başladığımız taşınma süreci planlandığı üzere aksamalara mahal vermeden devam etmektedir. Hastanemizde ilk aşamada 17 Ameliyathane odasının 4’ü aktif hale getirilmiş olup ilk operasyonumuzda bugün gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetine ulaşmasında herhangi bir sıkıntıya düşmeden, kaliteli hizmete ulaşması için gayretle çalışmaya devam etmekteyiz. Taşınma sürecini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum”. Dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)