YUSUF ZİYA ÖZTABAK ADAY ADAYI OLDU
YUSUF ZİYA ÖZTABAK ADAY ADAYI OLDU

EFSANE BAŞKAN YALOVA’YA HİZMET YOLUNDA

Yıllarca AK Parti’nin birçok kademesinde görev alan mütevazi kişiliği ve çalışkanlığı ile göz dolduran “Efsane başkan” sloganları ile karşılanan Yusuf Ziya Öztabak AK Parti Yalova Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı. 

AK Parti Yalova İl Başkanlığı’na başvuruda bulunan Öztabak, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “

“2001 yılında kurucu il yönetim kurulu üyesi olarak başladığım siyasi hayatımda, evim, yuvam olan AK Parti’de çeşitli kademelerde bulundum. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu dava yolunda görev ayırt etmeden, bayrak asmaktan il başkanlığına, belediye başkan vekilliğinden belediye başkan adaylığına, Yalova’mıza hizmet yolunda tarafıma atfedilen tüm görevleri, ‘aşk ile koşan yorulmaz’ anlayışıyla ifa etmeye çalıştım. Bugüne kadar zaferlerle çıktığımız tüm seçimlerin tekrarına Allah’ın izniyle 2023’te ‘Türkiye Yüzyıl’ında tekrar şahit olacağız.

Kıymetli hemşerilerim..

AK Parti genel merkezimizle yaptığım istişareler sonucunda 28. Dönem genel seçimlerinde Yalova’da milletvekili aday adayı olup, Yalova’mıza hizmet yolunda tekrar kolları sıvama kararı almış bulunmaktayım. 2001 yılından bu yana birlikte çalıştığım dava arkadaşlarıma, benden desteğini esirgemeyen hemşerilerimize şükranlarımı sunar ve hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet dilerim. Ayrıca bu kutlu hizmet yolunda aday adayı olan ve olacak tüm dava arkadaşlarıma başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)