TUTUK, DAR VE BAKKAL SOKAK’TA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Yalova Belediyesi ekiplerince Fevzi Çakmak Mahallesi’nde başlatılan parke yol yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 30 yıldır yolları yapılmayan sokaklar tek tek tespit edilerek, yenileriyle değiştiriliyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Dar ve Bakkal Sokak’ta başlatılan kaldırım ve parke söküm çalışmalarını Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk yakından takip etti. İncelemelerinde Tutuk, saha ekibiyle birlikte mahalle sakinlerinin görüşlerini aldı ve kısa zamanda asfaltlama çalışmalarına da başlanacağının kaydetti.

Eser ve Hizmet Yolunda Durmadan Çalışmaya Devam…

Başkan Vekili Tutuk, “Yalovamıza günü birlik değil, ömürlük çözümlerle kalıcı yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Fevzi Çakmak Mahallemiz ne asfalt ne parke ne de yol yönünden yıllardır bakımsız kalmış. Göreve geldiğimiz günden bu güne şehrimizin altyapıdan üstyapıya kalıcı çözümler üretmek adına çalışıyoruz. Gün sonunda kalıcı eserler bırakarak; adından söz ettirerek hayır duası almak bir siyasetçinin başına gelen bence en güzel şeydir. Çalışmamızın sonucunu elbette kahvede, sokakta, ziyaretlerde kısacası sokağın nabzında alıyoruz. Duyulan memnuniyetler bizim çalışma aşkımızı daha da arttırıyor” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)