BAĞATAR VE ÇETİN SAĞLIK KURUMLARINI ZİYARET ETTİ
Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Büyük Birlik Partisi il Başkanı Cengiz Çetin Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Recep Hacıyı makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Yalova İl Başkanı Cengiz Çetin Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Recep Hacı'yı ziyaret ettiler. Devlet Hastanesinin Genel durumu ve sağlık hizmetleri konuları hakkında bilgi aldılar.

Başhekim ziyaretinin ardından Bağatar ve Çetin Başhekim Uzm.Dr. Recep Hacı ile birlikte Yalova Devlet Hastanesi acil servisinde ve polikliniklerinde tedavi gören hasta ve yakınlarını ziyaret ettiler. Sorumlu doktor ve hemşirelerden tedavileri hakkında bilgi aldıktan sonra burada tedavisi devam etmekte olan vatandaşlara ve yakınlarına sağlık hizmetlerini en iyi şekilde alabilmeleri için gerekli imkânların sağlandığını ve sağlanmaya devam edileceğini belirterek kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Sağlık çalışanları ile de görüşen Bağatar ve Çetin bu zor süreçte sağlık çalışanlarının büyük özveriyle görevlerini ifa ettiklerini, kendilerine minnettar olduklarını belirterek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Yalova Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında Yalova İl Sağlık Müdürü Emrah Eray ziyaret edildi. Yıl sonunda açılması planlanan 400 Yataklı Yalova Devlet Hastane, sağlık hizmetlerinin durumu gibi konular ziyarette görüşüldü.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)