AK PARTİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Yalova İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, Yalova Belediye Başkanı, Ramazan Bayramı teşkilat bayramlaşma programında bir araya geldi.

Yalı caddesi üzerinde açılan Seçim Koordinasyon Merkezinde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramı’nın ikinci günündeki bayramlaşamaya partililer yoğun ilgi gösterdi. İl Başkanı Umut Güçlü tüm Yalovalılar ve partililerinin bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma programına Yalova milletvekilleri ve adayları Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, milletvekili adayı Erhan Dede, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,  ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel ve Belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Umut Güçlü yaptığı konuşmada "

Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu bayramda, tüm Denizlili hemşehrilerimizi bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah bu bayramın, ülkemize ve milletimize huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

AK Parti ailesi olarak, her zaman milletimizin yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz güçlü bir Türkiye. Bu hedefimize ulaşmak için Yalova da de hep birlikte çalışacağız ve başaracağız. Birliğimiz, kardeşliğimiz, huzurumuz daim olsun " ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi birlik ve beraberlik mesajının verildiği bayramlaşma sonrası milletvekili adayları Yalova köylerine bayramlaşmaya gittiler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)