270 MİLYON TL'LİK YALOVA DEVLET HASTANESİ GÜN SAYIYOR
270 Milyon Tl'lik Yalova Devlet Hastanesi açılması için gün sayıyor.

Yalova halkının en büyük beklentilerinin başında gelen 400yataklı Yalova Devlet Hastanesi, 2021 yılının sonunda açılıyor. Müjdeli haberi muhtarlarla birlikte gerçekleştirdiği şantiye incelemesi sırasında veren Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim  Bağalar, 8 şiddetinde depremde dahi hizmet vermeye devam edecek modern hastanede onkoloji bölümü olduğunu da açıkladı. Bağatar, 270 MilyonTL’lik dev yatırımın talebe göre 625 yatak kapasitesine ulaştığını da söyledi.

 Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, muhtarlarla birlikte yapımı devam eden ilçenin en büyük yatırımı olan Yalova Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler de bulundu.

 MUHTARLAR, “GURUR VE MUTLULUK DUYDUK”

 Yüzde 85 oranında tamamlanan Yalova Devlet Hastanesi’nden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova için son derece önem arz eden yatırım nedeniyle teşekkür etti. Mustafa Kandemir, “Çok mutluyuz, gurur duyduk. Yalovalı hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman’da her yıl nüfusu artan Yalova’nın en önemli beklentisini gerçekleştirilenlere teşekkür ederek, “İhtiyaçlara cevap verecek bu dev ve modern yatırım için çok mutluyuz. ”Şeklinde konuştu.

 270 MİLYONA MAL OLDU,625 YATAK KAPASİTESİNE ULAŞIYOR

 Bu tarihi yatırımın yıl sonu gibi tamamlanacağını bildiren Ak Parti İl Başkanı Muğlim  Bağatar, 400 yatak kapasiteli modern hastanenin ihtiyaç halinde 625 yatağa dönüşebildiğini söyledi. Bağatar, hastanenin 8 şiddetinde depreme dahi hizmet vermeye devam edebilecek teknolojiye sahip olduğuna da dikkat çekerek, hastanede 140 poliklinik yer alacağını belirti. Muğlim  Bağatar,“Onkoloji Bölümünün de yer aldığı hastanemiz inşallah uzun yıllar yüksek teknoloji ve kalite de Yalovalı vatandaşlarımıza hizmet verecek.” Dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)