BİRSU Soğuk Hava Depoları Tesisi: 30 Yıllık Güven ve Teknoloji ile Lider Konumda
BİRSU Yönetim Kurulu Başkanı Güney Kartal,

Altınova'da 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren BİRSU Soğuk Hava Depoları Tesisi, bölgenin en büyük ve modern soğuk hava deposu olarak dikkat çekiyor. 16 bin ton kapasiteli bu dev tesis, profesyonel güvenlik sistemleriyle donatılmış olup, ithalat ve ihracatla ilgili firmalara geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Bu hizmetler arasında depoda çalışma, paketleme olanakları ve kiralık ofis desteği bulunuyor.

Tesisteki odaların tamamı raflı sistemle donatılmış ve sıcaklıkları bilgisayar kontrollü otomatik termostatlarla düzenlenmektedir. Soğuk hava cihazları ve kompresörleri konusunda Hollanda ve Almanya'da eğitim alan BİRSU Yönetim Kurulu Başkanı Güney Kartal, tesisin gelişimi hakkında şunları söyledi: "30 yıldır soğuk hava depoları faaliyetimizi sürdürüyoruz. Her geçen yıl teknolojik gelişmelere paralel olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Meyve depolamada özellikle kivi ağırlıklı çalışarak, Türkiye'nin en büyük kivi deposu unvanına sahibiz. Yılda 10 bin ton dondurulmuş ürün ve 6 bin ton kivi muhafaza ediyoruz. Ayrıca müşterilerimizin ürünlerini isteğe bağlı olarak depomuzda perakende satma imkanı sunuyoruz. Meyveleri smart fresh uygulamasıyla daha uzun ömürlü muhafaza etmekteyiz."

Kartal, "Güney Kartal Gıda San. Tic. Ltd. Şti. firmamızla depomuz bünyesinde kivi ithalat ve ihracatını da gerçekleştiriyoruz. BİRSU Soğuk Hava Deposu olarak, uygun fiyat ve dinamik çözümler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz" diye ekledi.

BİRSU, teknolojik yeniliklerle donatılmış altyapısı ve geniş kapasitesiyle bölgedeki soğuk hava depolama ihtiyaçlarına en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye'nin en büyük kivi muhafaza deposu olma unvanıyla, sektördeki liderliğini sürdürüyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)