YALOVA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTENESİNE 2 UZMAN DOKTOR ATANDI

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekim kadrosunu, Ortopedi ve Travmatoloji hastalıkları uzmanı ve Nöroloji Uzmanı ile güçlendirdi.

Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr Abbas TOKYAY , Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Yeni göreve başlayan doktor ile Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Polikliniğindeki uzman hekim sayısı 7’ye çıktı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Hastanemizde doktor kadromuz her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr Abbas TOKYAY  hasta kabulüne başlamışlardır. Sağlık Bakanlığımız MHRS veya182 telefonundan randevu alarak muayene olabilirsiniz. Doktorlarımıza hoş geldiniz der başarılar dileriz. Hastanemiz gerek hekim kadrosu ve gerekse teknik donanımını arttırıp geliştirerek Yalovalılara daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisinde olmaktadır. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hoş geldiniz der hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi.

 Nöroloji Polikliniği Uzman Dr. Mehmet Özkan AVCI Göreve Başladı

Hekim kadrosunu güçlendirerek hastalarına daha iyi bir hizmet vermeyi hedefleyen 

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi son olarak Nöroloji Polikliniği Uzm. Dr Mehmet Özkan AVCI’yı hekim kadrosuna dâhil etti. Böylelikle Nöroloji Polikliniğindeki  uzman hekim sayısı 3’e yükselmiş oldu. Konuyla ilgili hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “Hastanemize yeni atanan hekimlerle kadromuz daha da güçlendi. Hastanemiz gerek hekim kadrosu ve gerekse teknik donanımını arttırıp geliştirerek Yalovalılara daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisinde olmaktadır. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hoş geldiniz der, hayırlı olmasını temenni ederiz ”denildi.