SİİRTLİ GENÇLER “BURADAYIZ!” DEDİ:

Yalova Siirtliler Derneği (SİDER) Gençlik Kolları, düzenledikleri çiğköfte etkinliğinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. SİDER Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Tobaoğlu öncülüğünde bir araya gelen gençler, Siirt kültürünün bir parçası olan çiğköfte etkinliği ile dostluklarını pekiştirdi.

YALOVA'DA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Etkinliğe SİDER Başkanı Vedat Babaoğlu ve Gençlik Kolları'nın yönetim kadrosu katılım sağladı.

Etkinlikte Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Tobaoğlu’nun yanı sıra başkan yardımcıları Ömer Varol, Mustafa Yargıcı, Ahmet Özturan, Serhat Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Ali Burak Baran, Mürsel Obut, Nihat Şeker, Adnan Söyler, Zeynel Özer, Burak Aritütk, Abdulkadir Nazlı ve Emre Soysal da yer aldı.

Yalova'nın farklı bölgelerinden etkinliğe katılan Siirtli gençler, böylesine samimi bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Etkinlikte yapılan konuşmalarda, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilerek Siirtli gençlerin Yalova'daki dayanışmasını sürdürmesinin hedeflendiği vurgulandı.

SİDER Başkanı Vedat Babaoğlu, gençlerin bu tür organizasyonlarla hem kültürlerini yaşattıklarını hem de bir araya gelerek daha güçlü bir topluluk oluşturduklarını belirterek, etkinliği düzenleyen gençlere teşekkür etti.

Etkinlik, samimi sohbetlerle devam etti.

Whoops, looks like something went wrong.

1/1 FatalErrorException in Unknown line 0: Declaration of Phalcon\Http\Message\UriFactory::createUri($uri = NULL): Psr\Http\Message\UriInterface must be compatible with Psr\Http\Message\UriFactoryInterface::createUri(string $uri = NULL): Psr\Http\Message\UriInterface

  1. in Unknown line 0