BAŞKAN CANBAY, SUBAŞI’NA ALTIN ÇAĞI YAŞATMAYA KARARLI

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, altyapı ve üstyapıda gerçekleştirdiği başarılı hizmetler, sosyal projeler ve beldenin en önemli etkinliklerinden biri olan Kivi Festivali'ndeki üstün gayreti ile Yalova genelinde takdir toplamaya devam ediyor.

Başkan Canbay, beldenin gelişimine yönelik attığı adımların yanı sıra, samimi ve içten bir başkan profili çizerek halkla iç içe olmaya büyük önem veriyor.

Vatandaşlarla sık sık istişarelerde bulunarak, beldenin sorunlarına çözüm üretmek için ciddi hamleler yapan Canbay, tüm yaş grupları tarafından büyük bir sevgi ve saygı görüyor. Başkan Canbay, zorlu ekonomik koşullara rağmen, Subaşı'na 2. döneminde “altın çağ” yaşatma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Belde halkı, hem altyapı hem de sosyal projelerdeki aktif hizmet anlayışıyla Başkan Canbay’ı takdir ediyor. Özellikle, her yıl düzenlenen Kivi Festivali, beldenin tanıtımında önemli bir rol oynarken, bu etkinlikteki başarılar da Subaşı’nın kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Başkan Canbay, genç yaşlı demeden tüm vatandaşların gönlünde taht kurarak, Subaşı'nı Yalova'nın parlayan yıldızlarından biri haline getirmeyi hedefliyor.