YALOVA'NIN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKSEL TOPALOĞLU OLDU - 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazetedeki Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 il emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile yeni emniyet müdürü atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameye göre; Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Yalova Emniyet müdürlüğüne ise; Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu atandı.

Göksel Topaloğlu Kimdir?

İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Ordu İli Perşembe ilçesi nüfusuna kayıtlı olup,1963 yılında Trabzon ilinde doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Ankara ilinde tamamlamıştır. 1981 yılında Polis Koleji, 1985yılında Polis Akademisinden mezun olarak Kırklareli ilinde Komiser Yardımcısı olarak mesleğe başlamıştır.

Şanlıurfa, Samsun, Malatya, Sakarya illerinde görev yaptıktan sonra, 2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına atanmış, 2008-2016 yılları arasında Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yapmıştır. Göksel Topaloğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)