AK Parti Kadıköy Belde Teşkilatı Cem Gümüş'e emanet
AK PARTİ KADIKÖY BELDE TEŞKİLATI’NDA YENİ BAŞKAN CEM GÜMÜŞ

Ak Parti Kadıköy Belde Teşkilatı’nda 2020 yılından beri başkanlık görevini yürüten Ahmet Albayrak, sağlık sorunları sebebiyle görevden affını istedi. İl Başkanlığı tarafından yürütülen istişareler sonucu Ahmet Albayrak yerine, Belde Başkanlığı görevine Cem Gümüş getirildi. 

İl Başkanı Muğlim Bağatar, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadıköy Belde Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve belde yönetim kurulunun da katıldığı tören ile görevi Cem Gümüş’e devreden Ahmet Albayrak şu sözleri söyledi.

“HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM”

“Kuruluşundan bugüne kadar Partimin teşkilatlarında bana tevdi edilen her görev için hiçbir zaman sorumluluk almaktan çekinmedin. Var gücümle çalışıp, emek verdim. 2020 yılından bu yana da Kadıköy Beldemiz için Belde Başkanı olarak kıymetli yönetici arkadaşlarım le çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak malesef sağlık sorunlarım sebebiyle gururla sürdürdüğüm Başkanlık görevimden bugün affımı istedim. Her şeyin başı sağlık. Bu bir bayrak değişimidir, kan değişimidir. Aslolan mevki makam değil, davadır. 

Şimdi Kadıköy Beldemiz’de, görevi layıkıyla yapacağını düşündüğüm, 3 senedir beraber çalıştığımız, yönetimimde teşkilat başkanı olarak görev yapan Cem Gümüş kardeşime ve yönetimine bayrağı devrediyorum. 

Cem kardeşim beldemizde beşeri ilişkileri iyi olan, dürüstlüğü, yardımseverliği ile tanınan sosyal ve aktif bir kişidir. Kendisine tevdi edilen tüm görevleri layıkıyla yapacağından hiç şüphem yok. Benim de üzerime düşen ne varsa her zaman emirlerinde olduğumu belirtmek isterim. Beldemiz için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi

GÜMÜŞ: “HEDEF 2023”

AK Parti Kadıköy Belde Başkanlığına atanan Cem Gümüş de törendeki konuşmasında şunları kaydetti:

“Öncelikle Ahmet Başkanı’ma geçmiş dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyor ve şahsım ile ilgili nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum. Sn. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda 2020 yılında belde teşkilat başkanlığı görevi ile yönetici arkadaşlarım ile birlikte inandığımız yolda yürümeye başladık. Belde Başkanımız Ahmet Albayrak, Belediye Başkanı’mız Mehmet Şahin, meclis üyelerimiz ve belde yönetimimiz ile koordineli bir şekilde kararlılık ile beldemizdeki çalışmalarımızı yürüttük. Bugün şahsımın omuzumdaki yük biraz daha artıyor. Ancak bugüne kadar bana tevdi edilen hangi görev olursa olsun layıkıyla yaptığım gibi, bu yeni görevimde de yönetimim ile birlikte var gücümüze çalışmaya devam edeceğiz 

Önümüzde çok önemli bir seçim var ve bu seçimde Kadıköy’ümüz den  Sn. Cumhurbaşkanı’mıza en güçlü desteği vermek için, onu yeniden başkan yapmak için kapı kapı gezip gönüllere gireceğiz. Allah hepimizi muvaffak etsin inşallah”

38 yaşında evli ve 2 erkek çocuk babası olan Cem Gümüş, Özel bir şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Muğla Üniversitesi İktisat ve Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü eğitimleri almış olan Gümüş, İngilizce ve Almanca dillerini konuşabilmektedir.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)