YAMİNTAŞ’DA ERHAN BAŞ DÖNEMİ

Yalova’da faaliyet gösteren halk otobüsülerinin bağlı olduğu Yamintaş'ın kongresi Yalova Esnaf Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Kongrede tek aday olan Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, oybirliği ile Taşımacılık Otomotiv Turizm İnşaat İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nde (YAMİNTAŞ) başkanı oldu.

Yalova Belediye Meclis Üyesi, eski Minübüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin'in Divan Başkanlığını yaptığı kongrede, Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, tek aday olarak gerçekleşen kongrede Başkan oldu. 137 üyenin oy kullandığı kongrede Erhan Baş, kendisini  başkan olarak seçen üyelere teşekkür ederek şöyle konuştu.

"Bugün burada yeniden sizlerin takdirleri ile YAMİNTAŞ’ın başkanlığına seçilmekten büyük bir onur, gurur ve mutluluk duyuyorum. Bana verilen bu görevin bilinci ile önümüzdeki dönemde de elimden gelen gayreti göstererek çalışacağım. Yeni dönemimizin hayırlı olmasını temenni ederim. ”dedi. 

Whoops, looks like something went wrong.

1/1 FatalErrorException in Unknown line 0: Declaration of Phalcon\Http\Message\UriFactory::createUri($uri = NULL): Psr\Http\Message\UriInterface must be compatible with Psr\Http\Message\UriFactoryInterface::createUri(string $uri = NULL): Psr\Http\Message\UriInterface

  1. in Unknown line 0