Yeni Peugeot 3008 Soysal Otomotiv’de Görücüye Çıktı

Peugeot Yalova Bayi Soysal Otomotiv, Yalova'da düzenlediği lansman ile yeni 3008 modellerini otomobil tutkunlarının beğenisine sundu.

Peugeot 3008 yeni modelinin lansmanı Soysal Otomotiv’de canlı müzik ve renkli konfetilerin eşlik ettiği coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Lansmana; Soysal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Soysal, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ahmet Milhan Altınok,Siirt Vakfı Başkanı Cengiz Özçiçek, Siirt Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, Yalova Müsiad Başkanı Adem Saruhan ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve konuklar katıldı. Soysal Otomotiv’de düzenlenen lansmana vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Lansmanda bir konuşma yapan Soysal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Soysal, “Peugeot da fastback SUV modelleri yeni 3008 ve E-3008'i Türkiye'de satışa sundu. Yeni 3008 pek çok açıdan önemli bir ürün. Stellantis'in yeni platform yatırımı olan STLA'nın orta boyutlu yeni nesil platformu üzerinde yükselen ilk model oldu" dedi.

Bölgede Peugeot'a yoğun bir talebin olduğunu vurgulayan Soysal, vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ben bu anlamda lansmanımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yeni Peugeot 3008 için siparişler alınmaya başlandığını da belirten Turhan Soysal, sahip olduğu özelliklerle sınıfının dengelerini değiştiren Yeni Peugeot 3008'i yakından görmek ve detaylı bilgi almak üzere herkesi Peugeot Soysal Plaza'ya davet etti

Yeni Peugeot 3008 göz kamaştırdı

Peugeot 3008'in 2024 model lansmanı, markanın hem elektrikli hem hibrit seçenekleriyle büyük bir yenilenmeye işaret ediyor. Bu modelde, %100 elektrikli ve hafif hibrit motor seçenekleri öne çıkıyor. Elektrikli versiyonu olan E-3008, yeni STLA Medium platformunu kullanarak 525 km menzile sahip olacak. Ayrıca, 136 HP gücündeki hibrit motoru, 48V teknolojisi ile birlikte daha düşük yakıt tüketimi vaat ediyor. Tasarım açısından, Fastback SUV olarak adlandırılan yeni stil, sportif bir görünümle öne çıkıyor. Yenilenen Panoramic i-Cockpit ile iç mekanda da büyük değişiklikler var; 21 inç kavisli ekran ve dokunmatik kontroller dikkat çekici yenilikler arasında. Peugeot 3008'in bu yeni nesli, markanın elektrikli araç pazarında iddialı bir adım attığını gösteriyor.